luni, 18 ianuarie 2010

vesti

azi dimineata la 4, am reusit sa terminam in sfarsit cartea audio "Chipul mamei". a iesit atat de frumos proiectul... saptamana asta intra in lucru la fabrica de cd-uri si cam intr-o luna sper sa fie pe piata. sunt sigur ca va aduce multa bucurie atat celor mici, dar si celor mari; intreaga familie il va asculta cu placere. revin cu detalii.

3 comentarii:

  1. pai si cand e gata? v-am descoperit de curand. am ascultat fabiola, am primit-o de la o prietena. citisem cartea, dar ce ati facut voi acolo e minunat! am inteles-o altel. si ma bucur sa va vad in poze. abia astept noul proiect. felicitari pentru ce faceti!

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari pt.ceea ce faceti!!!DANIEL TE FELICIT CA AI CONVINS O PE OZANA SA SI BOTEZE COPILASII!!!CRED CA MOARE DE CIUDA DIAVOLUL DE FOST BARBAT AL EI CARE NU CALCA IN BISERICA!!!SI CARE UMBLA CU VRAJI SI PE LA VRAJITOARE!STIAM CA FEMEILE SE OCUPA CU ASTEA NU BARBATII!DAR INFORMATIA CIRCULA...CE SA I FACI?TOTUL SE AFLA MAI DEVREME SAU MAI TARZIU!ASA E VOIA DOMNULUI NOSTU DUMNEZEU!VA BINECUVANTEZ!L.-PREOT

    RăspundețiȘtergere
  3. Ati scos cd-ul cu "chipul mamei".

    Il gasim pe piata? Daca da, unde?

    Multumim frumos,

    Mariana

    PS. As dori sa-l ofer in dar de 8 Martie 2010.

    RăspundețiȘtergere