luni, 28 septembrie 2009

imagini din coperta cd-ului


Acestea sunt cateva dintre cele 12 imagini care insotesc cd-ul (sunt 3 cd-uri de fapt, intr-o singura carcasa). Deja se gasesc la vanzare in biserici si librarii. Foarte multi mi-au spus ca au ascultat-o impreuna cu copiii si impactul a fost neasteptat. M-as fi asteptat sa se plictiseasca sau sa nu inteleaga limbajul. Dar, din contra, se pare ca au ascultat pana la sfarsit cu sufletul la gura. Adevarul este ca a iesit un proiect frumos. Am muncit cu totii la el destul de mult. Este aproape un teatru radiofonic. Muzica de pe fundal este superba, iar interpretarea artistilor impresionanta. Din distributie au facut parte:
Mihai Popescu - povestitor
Afrodita Androne - Fabiola
Cerasela Constantin - Agnia si Cecilia
Doinita Craus - Lucina si Syra
Florin Nan - Sebastian si Fulvius
Bogdan Talasman - Corvinus si Torquatus
Daniel Serdaru - Pancratiu
Richard Bovnoczi - Quadratus si imparatul
Pr. Justinian Ciubotaru - diaconul Reparatus si magistratul Nicostrat
Emil Marinescu - prefectul Cromatiu.
Cei care au ascultat deja Fabiola, acum ii pot vedea pe cei din distributie. Va astept cu concluzii pareri. Voi reveni cu detalii despre sfintii care apar in carte. Despre proiectele viitoare va pot spune ca pregatim o poveste istorica bizantina, din timpul luptelor impotriva icoanelor si viata Mariei Magdalena.
Un comentariu:

  1. ce bine ca ati pus poze cu actorii. chiar ma gandeam cine e fulvius! e mortal! la fel si agnia si sira... toti! va ador! felicitari!

    RăspundețiȘtergere